Ești aici: HomeParteneriCAMPORLECCHIO EDUCATIONAL
siglacamporlechio  

 

Camporlecchio Educational este un operator de nişă, ce activează în domeniul consultanţei şi managementului schimbarii şi care deţine Il Borgo della Conoscenza, un centru de excelenţă şi pregătire profesională.

Acest centru situat în centrul Toscanei este o construcţie realizată în perioada anilor 1700 şi restaurată, pentru a-şi recăpăta farmecul iniţial, de catre arhitectul Paolo Portoghesi, devenind un centru de instruire destinat culturii corporative, fiind înfiinţat şi utilizat cu scopul de a contribui la dezvoltarea formării profesionale manageriale.

Activităţile din cadrul centrului Il Borgo della Conoscenza sunt concentrate asupra unor domenii ca: management, motivare şi dezvoltarea resurselor umane.

Camporlecchio Educational este rezultatul sinergetic al experienţei şi expertizei profesionale din următoarele domenii:

  • Sisteme de Instruire
  • Administrarea Informaţiei şi Schimbării
  • Comunicare şi Relaţii cu Media
  • Managementul Proiectelor şi Relaţii Internaţionale

Centrul educaţional Il Borgo della Conoscenza dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 180 de locuri, dotate cu echipamente de videoconferinţe şi traduceri simultane; 4 sali de lectură fiecare a câte 20 locuri, ideale pentru cursuri şi workshop-uri sau ca spaţiu de expoziţii; 7 mini săli de lectura a câte  10 locuri, pentru grupuri de lucru mici; o bibliotecă cu semineu, ideală pentru momente de relaxare; restaurant.

www.ilborgodellaconoscenza.it

Free business joomla templates