Ești aici: HomeEvenimenteAlte Evenimente

Alte Evenimente

RAPORT DE DISEMINARE
05.05.2010, Hotel PULLMAN, Bucureşti

EVENIMENT – Reuniune ARACO

AUDIENŢA – Au fost prezenţi aproximativ 40 de participanţi, în principal reprezentanţi ai top-managementului celor mai importante companii din sector. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Română a Antreprenorilor din Construcţii (ARACO) pentru identificarea oportunităţilor deschise firmelor din sector prin intermediul finanţărilor europene.
La eveniment au participat şi reprezenţi ai CNDIPT, Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane, care au prezentat oportunităţile de finanţare de care pot beneficia companiile din sectorul construcţiilor.(detalii)

Galerie foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/stories/documente _site/ev_terte/raport_diseminare_05.05.2010] title=[RAPORT DE DISEMINARE 05.05.2010, Hotel PULLMAN, Bucureşti] }

RAPORT DE DISEMINARE
25.05.2010, Club Floreasca, Bucureşti

EVENIMENT – Trofeul Calităţii 2010

AUDIENŢA – Au fost prezenţi aproximativ 100 de participanţi, în principal reprezentanţi ai top-managementului celor mai importante companii din sector. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Română a Antreprenorilor din Construcţii (ARACO) şi a beneficiat de acoperire mediatică, fiind prezenţi reprezentanţi ai mass-media cu acoperire naţională şi sectorială.(detalii)

Galerie foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/stories/documente _site/ev_terte/raport_diseminare_25.05.2010] title=[RAPORT DE DISEMINARE 25.05.2010, Club Floreasca, Bucureşti] }

Sindicatul Liber Independent RADET București, în parteneriat cu Opportunity Asociates România, au organizat în data de 17 mai 2011, în sala de Conferințe a Centrului de Formare Profesională RADET București seminarul schimb de experiență și bune practici, seminar în cadrul proiectului “Sprijin pentru angajati in vederea calificarii complete”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 “Investeste în oameni!”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea competențelor și cunoștințelor profesionale ale angajatilor, prin cursuri de formare profesională continuă pentru dobândirea calificării complete de instalator - instalații tehnico-sanitare și de gaze, utilizate în sectorul de construcții, energetic, servicii.

Programul de formare profesională promovează egalitatea de șanse și nediscriminarea în domeniul ocupării și al muncii. Doamna Ioana Stoica, manager de proiect, presedinte al SLI RADET din București a precizat că diplomele obținute după absolvirea cursurilor de instalator sunt recunoscute atât în țară, cât și în Europa.

Citeşte mai departe: SEMINAR "SCHIMB DE EXPPERIENȚĂ ȘI DISEMINARE DE BUNE PRACTICI PENTRU FURNIZORII DE FORMARE...

BursaÎn data de 24 mai 2011 a avut loc Conferința „Finanțarea europeană – oportunitatea relansării economice”, eveniment organizat de Grupul de Presă BURSA, sub patronajul Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, sala Mexico.

La eveniment au participat peste 150 de persoane - companii din toate domeniile de activitate, consultanţi, avocaţi, reprezentanţi ai băncilor, fondurilor de garantare etc.

La eveniment au fost prezení reprezentanţii ai autorităţilor precum ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, şi cel al Agriculturii, Valeriu Tabără. Mesajul domniilor lor a fost unul foarte optimist cu ţinte ambiţioase de absorbţie a fondurilor europene (90% în 2015), în urma implementării unor măsuri de accelerare a cheltuirii banilor comunitari.

În cadrul conferinței au fost abordate subiectele de interes precum:

  • Principalele probleme întâmpinate în accesarea fondurilor europene şi ideei de soluţionare
  • Monitorizarea şi controlul procesului absorbţiei fondurilor europene
  • Ofertele băncilor pentru finanţări europene 
Citeşte mai departe: Conferința Finanțarea europeană – oportunitatea relansării economice - 24 mai 2011

Sigla ARACO

Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii (ARACO) a organizat în data de 13 aprilie 2011 un eveniment care a găzduit o sesiune de comunicări de interes pentru sectorul de construcţii, aniversarea "ARACO 20 ani" şi conferinţa Naţională a ARACO. Evenimentul a avut loc la Sala "Nicolae Titulescu" din cadrul ROMEXPO.

 La eveniment au participat antreprenori de construcţii din România şi comunitatea europeană, autorităţi cu atribuţii în sectorul de construcţii, beneficiari ai activităţilor sectorului de construcţii, firme de consultanţă, proiectare, cercetare, societăţi de producţie şi comercializare a materialelor de construcţii, reprezentanţi ai clasei politice, ai mediului de afaceri, ai partenerilor sociali sindicali, ai mediului universitar, precum şi ai mass-media.

În cadrul evenimentului au fost dezbătute probleme de actualitate care afectează desfăşurarea activităţii din industria construcţiilor, cum ar fi: studii de caz şi intervenţii ARACO în domeniul achiziţiilor publice, probleme în absorbţia de fonduri europene, precum şi soluţii alternative pentru dezvoltarea programelor de infrastructură.

Citeşte mai departe: Conferința Națională - ARACO 20 de ani - 13 aprilie 2011
Free business joomla templates