Ești aici: HomeEvenimenteEvenimente desfăşurate

Evenimente desfăşurate

FUNDAȚIA CASA DE MESERII A CONSTRUCTORILOR în parteneriat cu S.C. Tils România S.R.L., Camporlecchio Educational S.R.L., Casa Socială a Constructorilor și Organizația Națională de Formare Profesională Formedil au organizat Gala de închidere a proiectului „CALE – CALITATE ÎN EDUCAŢIE” în data de 06 octombrie 2011, în salonul Le Diplomate a Hotelului HILTON din București.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 120 participanți, reprezentanți ai patronatelor și sindicatelor din construcții, ai societăților de construcții, ai centrelor de formare și evauare, ai școlilor de profil, precum și ai autorităților.

Evenimentul a beneficiat de intervențiile D-lui Laurențiu Plosceanu, Președinte ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor din Construcții, D-lui Dan Cristescu, Președinte FGS - Federația Generală a Sindicatelor Familia, precum și a D-lui Radu Cătălin Drăguș, Director OI-POSDRU MECI.

În cadrul evenimentului, echipa de proiect a împărtășit rezultatele obținute în cei trei ani de implementare precum și experiența dobândită în urma implementării unui proiect transnațional. De asemenea, a fost un prilej de dialog între principalii actori ai proiectului, reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor din sectorul de construcții, reprezentanti ai autoritatilor, membrii grupului țintă și experții implicați în implementarea proiectului Citeşte mai departe: Gala de închidere a proiectului „CALE – CALITATE ÎN EDUCAŢIE” - 06 octombrie 2011

Free business joomla templates